25-jarige man aangehouden voor brand Seizoensweg Enschede

Enschede – In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 december heeft er een brand gewoed in een bedrijf aan de Seizoensweg. De brand ontstond toen een auto tegen het bedrijf aan reed. De bestuurder van de auto, een 25-jarige man uit Enschede, is later in de nacht aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Even voor 02.00 uur kregen politie en brandweer een melding van een brand in een bedrijf aan de Seizoensweg. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen woedde er al een hevige brand. Te zien was dat er een auto tegen de gevel van het bedrijf was aangereden waardoor de brand was ontstaan. In en bij de auto werd niemand aangetroffen.

Op basis van het kenteken kon de eigenaar van de auto worden achterhaald. Hij werd in eerste instantie niet op zijn woonadres aangetroffen, maar in de loop van de nacht meldde hij zich daar. De man is daarop aangehouden voor het verlaten van de plaats van het ongeval. Uit verhoor en verder onderzoek moet blijken wat er precies gebeurd is en wat de oorzaak van het incident is geweest.

(foto: 112Twente | News United)