20-jarige man uit Enschede aangehouden in verband met dood Sandra van Duijl

Enschede – Op woensdagmorgen 30 september is een 20-jarige inwoner van Enschede aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Sandra van Duijl.

De man is ingesloten in het cellencomplex in Borne en zal worden verhoord. Het stoffelijk overschot van Sandra van Duijl werd zaterdagochtend 26 september aangetroffen in bosschages aan de Loeksweg.

Veel tips
Naar aanleiding van publiciteit in o.a. Opsporing Verzocht heeft het rechercheteam inmiddels meer dan 70 tips ontvangen. Deze kwamen onder andere binnen via het speciaal voor dit onderzoek aangemaakte dossier op politie.nl Het rechercheteam is erg content met deze informatie en dankt alle tipgevers voor de verstrekte informatie. Vanwege het grote aantal tips en de zorgvuldigheid waarmee deze moeten worden bekeken, kan het zijn dat het iets langer duurt voordat er contact met hen wordt opgenomen. Het team vraagt hier begrip voor.

Kleding
Het team dat onderzoek doet naar de dood van Sandra is nog steeds op zoek naar mensen die Sandra na vrijdagavond 25 september 18.20 uur hebben gezien of gesproken. Zij verliet rond dat tijdstip haar woning aan de Europalaan en was toen gekleed in een zwarte, korte leren jas, een topje met panterprint, een grijze joggingbroek (wijd model) en opvallende sneakers met panterprint.

Mensen die haar vrijdagavond nog gezien of gesproken hebben worden dringend gevraagd om contact op te nemen met de politie via de gratis tiplijn 0800-6070 of dit tipformulier.

(bron: politie)