Dood Enschedese Sandra van Duijl: Wie heeft haar gezien of gesproken tussen vrijdagmiddag 25 september 18.20 uur en zaterdagmorgen 11.15 uur?

Enschede – Op zaterdagochtend 26 september rond 11.15 uur ontving de politie een melding dat er een stoffelijk overschot was aangetroffen aan de Loeksweg, vlakbij recreatiegebied Het Rutbeek. Hierop werd de omgeving afgezet en een onderzoek ingesteld.

In de bosschages werd het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. Uit nader onderzoek is gebleken dat het om een 18-jarige vrouw uit Enschede gaat. Uit de sectie op haar stoffelijk overschot is gebleken dat zij door een misdrijf om het leven is gekomen.

Informatie gezocht
Uit onderzoek is gebleken dat Sandra vrijdagmiddag 25 september rond 18.20 uur haar woning aan de Europalaan heeft verlaten. Haar lichaam werd de volgende ochtend (zaterdag 26 september) om 11.15 uur aangetroffen in de bosschages aan de Loeksweg.

Het rechercheteam dat haar dood onderzoekt is dringend op zoek naar mensen die Sandra van Duijl tussen vrijdagmiddag 25 september 18.20 uur en zaterdagmorgen 11.15 uur nog hebben gezien of gesproken.

Sandra was gekleed in:
– Een zwart, kort jack
– Een topje met panterprint
– Een grijze joggingbroek (wijd model)
– Opvallende sneakers met een panterprint, zwarte neuzen en witte zolen

Daarnaast zou het team graag in contact komen met mensen die iets kunnen vertellen over haar plannen/afspraken het afgelopen weekend. Ook informatie over eventuele conflicten die Sandra zou hebben is welkom.

Heeft u een tip over deze zaak? Laat het de politie weten via het tipformulier of bel 0900-8844.

(bron: politie)