(foto) Politie zoekt handtas van omgekomen Sandra van Duijl

Enschede – De politie is op zoek naar de handtas van Sandra. Deze tas had Sandra bij zich toen zij haar woning aan de Europalaan verliet op vrijdagavond 25 september om 19.20 uur.

Deze tas is tot op heden nog niet weer gevonden. Mogelijk dat iemand de handtas heeft gevonden en zich niet realiseert dat deze van Sandra van Duijl was. De politie zou graag in contact komen met mensen die de tas mogelijk hebben gezien of gevonden of deze momenteel in bezit hebben. Het gaat om een roze/rode vierkante tas met een zwart hengsel (zie foto). De tas is gemaakt van (imitatie)krokodillenleer. Op de tas is met gouden letters de naam Michael Kors aangebracht. Bij de tas hoort een bijpassende portemonnee. Ook deze ontbreekt op dit moment.

Informatie gezocht
Uit onderzoek is gebleken dat Sandra vrijdagmiddag 25 september rond 18.20 uur haar woning aan de Europalaan heeft verlaten. Haar lichaam werd de volgende ochtend (zaterdag 26 september) om 11.15 uur aangetroffen in de bosschages aan de Loeksweg.

Het rechercheteam dat haar dood onderzoekt is dringend op zoek naar mensen die Sandra van Duijl tussen vrijdagmiddag 25 september 18.20 uur en zaterdagmorgen 11.15 uur nog hebben gezien of gesproken.

(bron: politie)