Vuurwapengevaarlijke overvallers nog spoorloos na overval op supermarkt Enschede

Enschede – Gistermiddag rond 16.30 uur kwam er melding binnen bij de politie dat er een overval was gepleegd bij de EMTÉ supermarkt aan Het Oosterveld in Enschede.

Agenten zijn direct ter plaatse gegaan. De overvallers waren echter al vertrokken. Agenten hebben een PD (Plaats Delict) gemaakt om zoveel mogelijk sporen te behouden en de daders snel te vinden.

Agenten hebben ook nog in de omgeving gezocht, maar helaas op dat moment niemand meer aangetroffen. Ook is er nog een speurhondengeleider ter plaatse geweest om te zoeken naar mogelijk een vuurwapen die een van de verdachten van zich af zou hebben gegooid.

De overval is gepleegd door drie daders. Alle drie in het zwart gekleed en alle drie in het bezit van een vuurwapen. Ook droegen ze allemaal een masker. De daders zijn weg gerend richting het Wesselerbrinkpark.

Indien u de verdachten aantreft benader deze niet, onderneem zelf geen actie! De verdachten zijn vuurwapengevaarlijk!

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en de dader(s). Bent u hiervan getuige geweest of weet u meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem een melding doen, belt u dan 0800-7000.

(foto: 112Twente | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!