24-jarige man gewond bij beroving in Enschede

Enschede – In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 augustus is een man op de Haaksbergerstraat beroofd van zijn telefoon en geld. Hij raakte daarbij ook gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

De beroving vond rond 1.05 uur plaats voor een flatgebouw op de Haaksbergerstraat. Er waren drie personen bij betrokken; één vrouw en twee mannen. Ze maakten daarbij gebruik van geweld. Het slachtoffer, een 24-jarige man uit Enschede, liep een aantal verwondingen op. De drie gingen er vervolgens vandoor met zijn telefoon en contant geld. Volgens de man liepen ze daarna weg via de linkerkant van de flat, passeerden ze daarbij de huisdiervoordeelshop en staken ze de straat over om de Woolderiksweg in te lopen.

Er is een signalement van de drie personen bekend. De vrouw is ongeveer 19 jaar oud, 1.60 meter lang, heeft een dun postuur en blond lang haar. Ze droeg een blauwe spijkerbroek, grijs T-shirt en een bril met ronde glazen. De twee mannen zijn ongeveer 1.80 meter lang, hebben een breed postuur, een blanke huidskleur en blond haar. Eén van hen had een blauwe sjaal om zijn gezicht. De andere man had een grijs T-shirt aan.

Was u getuige van de beroving? Of heeft u het drietal zien lopen in de omgeving van de Woolderiksweg? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is mogelijk via 0800-7000.

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!