Politie zoekt getuigen van dodelijke aanrijding in Enschede

Enschede – In de nacht van zaterdag 22 augustus op zondag 23 augustus, omstreeks 01:40 uur, heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de Oldenzaalsestraat in Enschede. Hierbij zijn twee slachtoffers om het leven gekomen en twee slachtoffers zijn gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u iets gehoord of gezien en kunt u mogelijk iets vertellen over de aanrijding, automobilisten en/of de personenauto’s, dan hoort de politie dit graag.

Daarnaast is de politie ook op zoek naar getuigen, die het ongeval daadwerkelijk hebben zien gebeuren. Heeft u camerabeelden? Misschien zijn de betrokken voertuigen hierop zichtbaar kort voordat de aanrijding plaats vonden. Alles kan van zijn belang zijn voor het onderzoek.

Bent u hiervan getuige geweest, weet u meer of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.Wilt u anoniem een melding doen, belt u dan 0800-7000. Vermeld hierbij het nummer: 2020399528.

(Bron: politie)
(foto: 112Twente | News United)