Politie doet onderzoek naar bedreiging met vuurwapens in Enschede

Enschede – In een flat aan de S. L. Louwesstraat in Enschede is maandagavond een man bedreigd met vuurwapens door twee negroïde mannen en een blanke. Het slachtoffer kwam met de schrik vrij, maar van de daders ontbreekt nog elk spoor. De politie doet onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer, een 31-jarige bewoner van de flat, werd bij thuiskomst maandagavond rond 23.00 uur in het trappenhuis benaderd door drie mannen met vuurwapens of iets wat daarop leek. Vervolgens ontstond een vechtpartij waarbij de drie mannen het slachtoffer verwondden. De Enschedeër zag op enig moment kans te ontsnappen en bij buurtbewoners om hulp aan te klampen. Kort daarop verdwenen zijn belagers. Het is nog onduidelijk wat de mannen precies van het slachtoffer wilden.

Getuige? Meld je!
Volgens het slachtoffer ging het om twee mannen met een negroïde uiterlijk en een blanke. Van de twee negroïde mannen had de één een mollig postuur, de ander was slank. Van de blanke is bekend dat hij een normaal postuur had en halflang bruin en achterovergekamd haar. Hij droeg evenals de andere twee donkere kleding. Getuigen die iets van het voorval hebben gezien of gehoord of die meer informatie hebben over dit voorval worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(Bron: politie)