Poging overval op sigarenwinkel in Enschede

Enschede – Vanochtend, maandag 16 december, tussen 9:45 en 10:00 uur heeft een man gepoogd een overval te plegen op een sigarenhandel aan de Haaksbergerstraat te Enschede.

De overvaller is vanaf de sigarenhandel in de richting van de kruising Haaksbergerstraat / Pathmossingel weggelopen.

Signalement van de overvaller: donkere getinte man (lijkend op Antilliaanse afkomst), gekleed in donkere kleding, droeg een zwarte jas zonder opdruk, had een capuchon strak om zijn hoofd en een zwarte sjaal deels voor zijn gezicht, droeg handschoenen, de man zou ongeveer 190 cm lang zijn, een slank postuur hebben, tussen de 20 en 25 jaar oud zijn, de man had een zware stem en sprak gebrekkig Nederlands. De overvaller had een zwarte plastic tas van het merk “JD” bij zich (zie foto), welke achtergebleven is.

Mogelijk heeft de overvaller zich, voordat de overval werd gepleegd, opgehouden in de buurt van de sigarenhandel. Door een klant is namelijk vreemd gedrag geconstateerd, van een man in de omgeving van de sigarenhandel. Bent u deze klant, dan wil de politie graag met u in contact komen.
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en de dader(s). Bent u hiervan getuige geweest of weet u meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem een melding doen, belt u dan 0800-7000.-7000.

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!