Meerdere gewonden bij aanrijdingen in Enschede

Enschede – Bij meerdere aanrijdingen in Enschede zijn dinsdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Meerdere personen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De eerste aanrijding vond omstreeks kwart voor drie plaats op de kruising van de Haaksbergerstraat met de Ferdinand Bolstraat. Hier kwamen een taxibusje en een fietser met elkaar in botsing. De fietser raakte gewond en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht.

De tweede aanrijding vond omstreeks drie uur plaats op de kruising van de Poolmansweg met de Wethouder Nijhuisstraat. Hierbij kwamen een auto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek.

Korte tijd later vond er een aanrijding plaats op de Boulevard 1945 nabij het centrum. Hier botsten twee auto’s op elkaar. Niemand raakte gewond.

Rond kwart voor vijf botsten er op de kruising van de Hengelosestraat met de Wagelerstraat drie auto’s op elkaar. Een persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede persoon is ter plaatse nagekeken. Twee auto’s zijn afgesleept. De politie doet verder onderzoek. Het verkeer werd omgeleid via de busbaan.

(foto: 112Twente)