Overleden man gevonden in auto Hengelo, politie vermoedt misdrijf

Hengelo – Dinsdagavond is er bij een incident in Hengelo een man overleden. De man werd aangetroffen in een auto op de Parallelweg LS.

De politie heeft direct de omgeving van het incident afgezet voor onderzoek. Te zien is dat de auto tegen een lantaarnpaal staat. De politie kreeg in de eerste instantie een melding van een verkeersongeval. Uit sporen die werden aangetroffen rees het vermoeden dat het mogelijk gaat om een misdrijf.

De politie heeft vannacht de Parallelweg LS, de Gieskesstraat, een deel van de Velousrstraat en de Trijpstraat afgezet voor sporenonderzoek. Ook is er een PD-Unit van de politie ter plaatse.

In de omgeving van het incident wordt onderzoek gedaan voor forensische en tactische rechercheurs. De politie moet de identiteit van de man nog vaststellen.

Een officier van de brandweer die onderweg was naar het incident in Hengelo botste in Almelo op de kruising van de van Rechteren Limpurgsingel met de Nijreessingel met een auto. De passagier raakte hierbij gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

(foto: 112Twente | News United)