Crimineel Viktor K. verschanst zich maandenlang in schaftkeet Enschede

Enschede – De beruchte crimineel Viktor K. die talloze overvallen pleegde aan de grens met Duitsland, heeft zich maandenlang schuil gehouden in een schaftkeet in Enschede. Het rovershol was verstopt in de bosjes aan de rand van de stad.

Viktor K. werd al maanden geleden gearresteerd vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij overvallen in en om Enschede. De politie tastte in het duister over zijn verblijfplaats, maar onderzoek gaf donderdagochtend eindelijk duidelijkheid. De voortvluchtige K. zat maandenlang verschanst in een oude gammele schaftkeet, verstopt in de bosjes aan de Zuiderval.

In en om de ‘woning’ was een provisorische douche gemaakt, er lagen etensresten en een flinke hoeveelheid ontlasting. Ook vond de politie gestolen fietsen en restanten van drugsgebruik.

K. was niet de enige bewoner van de keet, weet RTV Oost. Het zou een geliefde plek zijn geweest bij drugsgebruikers, daklozen en andere criminelen. De gemeente heeft de naar schatting dertig jaar oude keet donderdagochtend ontruimd en gesloopt.

(bron: Telegraaf)
(foto aanhouding Viktor K.: GM Media | www.gmmedia.nl)

LEES OOK:

Persbericht: Aanhouding vuurwapengevaarlijke voortvluchtige Viktor K.