Brand in woning Rekkenbrink Enschede aangestoken, politie zoekt getuigen

Enschede – De politie is een onderzoek gestart nadat er een woning is uitgebrand aan de Rekkenbrink in Enschede. Hieruit is duidelijk geworden dat het waarschijnlijk om brandstichting gaat. De politie wil graag met personen/getuigen spreken die meer weten van deze brandstichting.

Gewond na woningbrand

In de vroege ochtend van zondag 2 september komt er een melding binnen bij de meldkamer van een woningbrand aan de Rekkenbrink in Enschede. De bewoners, een 42-jarige vader en zijn 15 en 17-jarige zonen, zijn via een raam op de eerste verdieping naar buiten gevlucht. Hierbij raakte de 15-jarige jongen zodanig gewond dat hij in het ziekenhuis werd opgenomen.

Onderzoek in volle gang

Er zijn sporen aangetroffen waardoor de politie het vermoeden heeft dat er sprake kan zijn van brandstichting. Inmiddels heeft de politie een uitgebreid buurtonderzoek gehouden. Tevens heeft er zondagavond 15 september een passantenonderzoek plaatsgevonden.

Getuigen gezocht!

De politie wil graag met personen in contact komen die meer weten over deze brandstichting en die dat nog niet aan de politie hebben verteld. . Zij kunnen contact opnemen met het rechercheteam onder de naam ‘Baele’ van politie Oost Nederland, telefoonnummer 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via Bel Misdaad anoniem 0800-7000. De tip wordt ook discreet aangenomen door de Criminele Inlichtingen Eenheid 079-3458999.

(bron: politie)

Geef een reactie