3 Oldenzalers aangehouden voor inbraak

Eschede, Oldenzaal – De Politie heeft op donderdag 28 november in Hengelo een 33-jarige en een 25-jarige man beiden uit Oldenzaal aangehouden op verdenking van een woninginbraak aan de Gronausestraat in Enschede eerder die dag.

Een derde verdachte van de inbraak, een 23-jarige man eveneens uit Oldenzaal, werd zaterdag 30 november aangehouden. Ook een 38-jarige man uit Hengelo werd aangehouden. Hij wordt verdacht van heling.

Op basis van een onderzoek naar inbraken kwamen de verdachten bij de politie in beeld. Agenten betrapten de drie mannen toen zij de inbraak pleegden in de woning aan de Gronausestraat. Bij de inbraak werd een laptop gestolen. De laptop werd vervolgens verkocht aan een vermoedelijke heler in Oldenzaal. De heler en twee mannen werden kort daarop aangehouden. De derde verdachte van de inbraak werd zaterdag aangehouden. De drie verdachten van de inbraak zijn inmiddels voorgeleid en in bewaring gesteld. De politie onderzoekt ook hun betrokkenheid bij andere inbraken. De vermoedelijke heler is in vrijheid gesteld, maar blijft wel verdachte in de zaak

(bron: politie)

Geef een reactie