26-jarige vrouw uit Enschede komt om bij zeer ernstig ongeval op de A35 bij Enschede

Enschede, De A35 bij Enschede is zondagavond 5 januari afgesloten geweest vanwege een ernstig ongeluk. Bij het ongeluk is een 26-jarige vrouw uit Enschede om het leven gekomen. De politie heeft de nabestaanden geïnformeerd.

Volgens de politie raakte de vrouw met haar auto door nog onbekende reden van de weg en heeft ze de vangrail geraakt. De auto is vervolgens gaan tollen en weer terug op de weg gekomen. Een tweede auto kon de auto van de vrouw niet meer ontwijken.

De vrouw in de voorste auto heeft het ongeluk niet overleefd. De man en de vrouw in de tweede auto zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht, maar hebben waarschijnlijk geen ernstige verwondingen overgehouden aan het ongeluk.

Op de plek van de aanrijding is onderzoek gedaan door de politie. Ook moeten beide auto’s worden weggesleept. De weg is daarom afgesloten. Verwacht wordt dat de weg tegen half elf weer kan worden vrijgegeven. Verkeer vanuit Almelo in de richting van Enschede wordt tijdelijk omgeleid, de weg is afgesloten tussen Hengelo-Zuid en Enschede-West.

(foto’s: Mark Spoelstra | FotoTeamTwente)

Geef een reactie