Vijf verdachten rellen Fc Twente AZ gezocht: politie toont bewakingsbeelden

Enschede – In de komende uitzending van Onder de Loep (donderdag 18 juni) worden bewakingsbeelden getoond van vijf mannen die verdacht worden van opruiing en openlijke geweldpleging en waarvan de identiteit nog niet bij de politie bekend is.

De politie heeft inmiddels diverse personen gesproken die betrokken waren bij de openlijke geweldpleging op 26 april na de voetbalwedstrijd tussen FC Twente en AZ aan het Collosseum in Enschede. In de komende uitzending van Onder de Loep (donderdag 18 juni) tonen we bewakingsbeelden van vijf mannen, die verdacht worden van opruiing en openlijke geweldpleging, waarvan de identiteit nog niet bij de politie bekend is.

Deze vijf mannen worden zodanig in beeld gebracht dat zij nog niet onmiddellijk herkenbaar zijn maar zij zullen zichzelf wel kunnen herkennen. Zij krijgen het nadrukkelijke verzoek om zich te melden bij de politie om hun identiteit kenbaar te maken. De mannen waarvan de identiteit na deze uitzending niet bekend van is geworden, zullen in de uitzending van 2 juli wel geheel herkenbaar worden getoond.

(bron: politie)