Update: Snelle aanhouding na steekincident Enschede

Enschede – De politie ontving zondagavond 7 juni een melding van een steekincident in een woning in Enschede. Bij dit steekincident raakte de bewoonster ernstig gewond. De verdachte, een 40-jarige man, uit Enschede, kon diezelfde nacht nog worden aangehouden.

Aanhouding
Even na 21.00 uur ontving de politie een melding van een steekincident in een woning aan de Blankenborghoek. Één persoon werd gewond aangetroffen in de woning. Diverse ambulances snelde naar de woning om de vrouw van medische zorg te voorzien. De verdachte bevond zich echter niet meer in de woning. Agenten startten direct een zoekactie in de omgeving om de verdachte aan te houden. Deze zoekactie had snel resultaat. Enkele uren later wisten agenten de verdachte aan te houden.

Onderzoek
De politie doet onderzoek naar de toedracht van het steekincident. Onderzoek moet daar meer duidelijkheid over verschaffen. Specialisten van Forensische Opsporing hebben vannacht sporen veiliggesteld in en om de woning. De verdachte blijft voorlopig vastzitten voor verder onderzoek.

(foto: Dennis Nengerman | News United)