UPDATE: Overvaller nog spoorloos na gewapende overval op cafetaria in Enschede

Enschede – De politie is op zoek naar getuigen in verband bij een gewapende overval op cafetaria aan de Poolmansweg in Enschede.

Op zondag 24 juli is omstreeks 16.45 uur een cafetaria aan de Poolmansweg in Enschede overvallen. De medewerkster van de cafetaria werd door de overvaller gedwongen, onder bedreiging van een wapen, om geld af te geven. Ook een aanwezige man in de cafetaria werd bedreigd door de overvaller. De overvaller ging er na de overval vandoor op een witte scooter over de Poolmansweg in de richting van de Elferinksweg. Signalement van de overvaller: tussen 18 en 20 jaar oud, ongeveer 1.85 meter lang, beige/grijze sweater met capuchon, donker petje en een groene wijde broek. De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en komt graag in contact met mogelijke getuigen.

Als er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken kan hebben, dan worden zij verzocht om contact op te nemen met de politie in Enschede, via tel. 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via tel. 0800-7000.

(Foto: News United)