UPDATE: overval in woning Enschede, politie zoekt dader en getuigen

Enschede – De politie is een onderzoek gestart naar een woningoverval aan de Europalaan in Enschede. Bij de overval raakte de bewoner lichtgewond en werd een onbekend geldbedrag buitgemaakt. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De overval vond donderdagochtend 17 november plaats tussen 7.30 en 8.00 uur. De verdachte drong de woning binnen en bedreigde de bewoner. Wat er exact gebeurde is nog onduidelijk. Wel raakte de bewoner lichtgewond. De dader ging er naar de overval in onbekende richting vandoor. De politie startte direct in de woning als in de buurt een onderzoek. Helaas heeft dat tot dit moment nog niet naar de verdachte geleid.

Signalement
Van de verdachte is een signalement bekend. Het gaat om een blanke man van circa 30/40 jaar die ongeveer 1.70-1.75 uur lang is. Hij heeft blond haar en heeft een slank/normaal postuur. De man droeg rode bovenkleding en een blauwe broek. Hij sprak normaal Nederlands. Weet u wie deze man is? Neem dan contact op met de politie.

Getuigenoproep
Met informatie over de overval of over de verdachte kunt u contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook onderstaand tipformulier gebruiken. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

(Bron: politie)
(foto: 112Twente | News United)