UPDATE: Man (36) gewond bij steekincident in Enschede, nog geen aanhouding

Enschede – De politie kreeg omstreeks drie uur vrijdagmorgen een melding van een mogelijk steekincident aan het Spaansland in Enschede.

Ter plaatse werd er bij de McDonald’s een gewonde, 36-jarige man uit Enschede aangetroffen. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Een traumahelikopter werd opgeroepen maar werd later geannuleerd. De gewonde man is overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog onduidelijk wat er exact is gebeurd en waar dit is gebeurd. De gewonde man werd aangetroffen aan het Spaansland maar het kan ook zijn dat hij op een andere plek gewond is geraakt, mogelijk in de wijk Boswinkel.

Was u op vrijdag 4 augustus rond 03.00 uur aan het Spaansland of in de wijk Boswinkel en heeft u iets gehoord of gezien? Misschien heeft u beelden uit die omgeving waar mogelijk iets op staat.

Heef u meer informatie? Neem dan contact op met gratis tiplijn op 0800-6070. Anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

(foto: 112Twente | News United)