Twee aanhoudingen na mishandeling bij station in Enschede

Enschede – Zondag 28 oktober omstreeks 00.20 uur vond er een mishandeling plaats nabij het Stationsplein in Enschede. Het slachtoffer liep vanaf de M.H. Tromplaan richting het Stationsplein.

Nabij de ingang van het busstation kwam hij twee mannen tegen. Het slachtoffer heeft al eerder een conflict gehad met één van deze mannen en rende daarom direct weg. Hij werd echter achterhaald en mishandeld door beide mannen.

Agenten waren snel ter plekke en konden twee verdachten in de omgeving aanhouden. Het gaat hier om twee mannen van 21 jaar uit Enschede en Hengelo.

Het slachtoffer vertelde dat diverse omstanders de mishandeling hebben gezien. Toen deze omstanders op de mishandeling afkwamen gingen beide verdachten weg.

Deze omstanders zijn mogelijk belangrijke getuigen. De politie wil deze omstanders graag spreken en verzoekt dan ook om contact op te nemen via 0900-8844.

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!