Ravage bij aanrijding in Enschede, dronken bestuurder gaat er vandoor

Enschede – Op dinsdag 15 november omstreeks 2.10 uur zagen kwam er een melding binnen van een aanrijding op de Lasondersingel in Enschede.

De gealarmeerde agenten troffen flinke ravage op straat aan. De bestuurder van een auto had waarschijnlijk de macht over het stuur verloren en hierdoor twee geparkeerde auto’s en een bus geraakt. De politie sprak ter plaatse met enkele getuigen en al snel bleek dat de mogelijke veroorzaker van de aanrijding niet meer bij zijn auto aanwezig was. Getuigen hebben de politieagenten het signalement doorgegeven en vertelden dat ze het vermoeden hadden dat de bestuurder onder invloed verkeerde.

De agenten hebben het kenteken nagetrokken. Deze stond op een naam van een vrouw. Uiteindelijk hebben de agenten de mogelijke bestuurder kunnen achterhalen en hem aangehouden in zijn woning in Enschede. De verdachte, een 33-jarige man, verkeerde hij onder invloed en heeft op het politiebureau een blaastest afgelegd. Hij blies 630 ug/l. De man is voor nader onderzoek opgesloten in het Politie-arrestantencentrum in Borne. De ravage op straat is opgeruimd en de auto’s zijn weggesleept.

(Bron: politie)