UPDATE: Getuigen gezocht van poging woningoverval Enschede

Enschede – Op donderdagochtend 17 oktober is getracht de bewoners van een woning aan de Bosweg te overvallen. De daders zijn na een strubbeling met hen zonder buit gevlucht. De politie is op zoek naar getuigen.

De bewoners betrapten rond 08.30 uur twee mannen in de tuin achter hun woning. Het tweetal bedreigde de bewoners. Na een strubbeling vluchtten de mannen weg in de richting van een bosgebied, in de buurt van de Universiteit van Twente. De bewoners raakten bij de strubbeling lichtgewond.
Onderzoek

De politie werd gealarmeerd en stelde een uitgebreid onderzoek in. Een politiespeurhond is ingezet en inmiddels heeft er in de omgeving van de woning een buurtonderzoek plaatsgevonden. De politie houdt er rekening mee, dat de mannen uiteindelijk in een auto gevlucht zijn.
Getuigenoproep

De politie vraagt mogelijke getuigen van de overval of personen die in de omgeving een verdachte situatie hebben gezien om contact op te nemen met de politie.

De mannen droegen bij de overvalpoging donkere kleding en een bivakmuts. Eén van de mannen is rond de 1.85-1.90 meter lang. De andere dader is iets kleiner en vermoedelijk rond de 1.70 meter lang.

De politie is bereikbaar via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

(bron: politie)
(Foto: Twitter | @tonyhoog)

Geef een reactie