Politie zoekt getuigen van straatroof Enschede

Enschede – De politie is een onderzoek gestart naar de beroving van een 39-jarige Enschedeër op de Noorderhagen op woensdag 21 december. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

Tussen 4.00 en 4.30 uur liep de man voorbij de supermarkt op de Noorderhagen in de richting van het muziekcentrum. Hij werd voorbij gefietst en aangesproken door een onbekende man. Deze man draaide iets verderop terug en fietste terug. Onder bedreiging van een mes moest de voetganger persoonlijke spullen afgeven. De man fietste daarop weg.

Signalement
Van de dader is een signalement bekend. Het gaat om een Nederlandse man van 40 a 50 jaar en ongeveer 1.80/1.85 lang. Hij heeft bruin stekelig haar, geen gezichtsbeharing en een tenger postuur. De man droeg een donkergekleurde jas. Hij fietste op een zwarte herenfiets.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar getuigen van de straatroof. Heeft u nuttige informatie? Of heeft u rond 4.00 / 4.30 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Noorderhagen? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier onder dit bericht. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

(Bron: politie)