Politie zoekt getuigen van steekincident in Glanerbrug

Glanerbrug – Op maandag 9 januari was er een steekincident in een woning aan de Redemptoristenpark in Glanerbrug. Daarbij raakte een 43-jarige man uit Enschede gewond. Een 61-jarige man uit Enschede werd aangehouden. Ondanks dat er een verdachte is aangehouden doet de politie nog steeds onderzoek naar deze zaak.

Rond 04.30 uur kreeg de politie de melding van het steekincident. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daarna zijn agenten direct een buurtonderzoek gestart en hebben is er sporenonderzoek gedaan. De sporen die zijn aangetroffen worden onderzocht op DNA. Dit onderzoek is nog gaande dus kunnen hier verder nog geen uitspraken over gedaan worden.

De verdachte die destijds is aangehouden is op woensdag 11 januari heengezonden. Hij blijft verdachte in het onderzoek. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

De politie heeft informatie binnen gekregen dat er ten tijde van het steekincident twee personen zouden zijn gezien aan de Redemptoristenpark. Zij kunnen mogelijk belangrijke getuigen zijn. De politie roept deze personen op zich te melden. Was u op maandag 9 januari rond 04.30 uur in de Redemptoristenpark? Laat het de politie dan weten.

Verder roept de politie iedereen op die meer informatie heeft over dit steekincident zich te melden. Heeft u die vroege ochtend in januari iets gezien wat hiermee mogelijk te maken kan hebben? Weet u meer over een motief of heeft u meer informatie over de daders? Neem dan contact met de politie via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Kijk dan op meldmisdaadanoniem.nl.

(foto: 112Twente | News United)