Politie zoekt getuigen van beroving op vrouw in Enschede

Enschede – De politie is een onderzoek gestart naar een beroving van een vrouw in een woning aan de Schultenhofstraat in Enschede. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Volgens de bewoner vond de beroving plaats omstreeks 12.00 uur. Op dat moment waren hij en een vrouw aanwezig in de woning. De bewoner verklaarde dat twee nog onbekende mannen binnenkwamen en hen bedreigden. Van de vrouw werd een geldbedrag weggenomen. Vervolgens gingen de twee er vandoor. Er raakte niemand gewond.

Signalement
Van de mannen is een summier signalement bekend. De een was groter dan de ander. De grotere man had een licht getinte huid. Hij droeg een grijze jas met capuchon met in het wit de naam Northface erop. De man droeg jeans en grijs/zwarte Nike Airmax95 schoenen . Van de andere man is helaas geen signalement bekend.

Getuigenoproep
De verklaringen van de betrokkenen geven geen eenduidig beeld van wat er is gebeurd. Daarom hoopt de politie dat er getuigen zijn die vrijdag 10 maart omstreeks 12.00 uur in of nabij de Schultenhofstraat iets hebben gezien wat kan helpen bij het onderzoek. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl.

(bron: politie)