Politie zoekt getuigen overval benzinestation Buddestraat Enschede

Enschede – Op zaterdagavond om ongeveer 19:00 uur vond er een poging overval plaats op een tankstation aan de Lambertus Buddestraat.

Een man met een muts op en een doek over zijn gezicht kwam het tankstation binnen en riep hallo. Een medewerkster was in een andere ruimte en vertrouwde de boel niet en bleef in de andere ruimte. Na een tijdje ging de man weer weg.

Signalement
De man was ongeveer 1.80 meter lang, normaal tot gezet postuur. Hij was gekleed in een zwart (fleece) jack met op de rug een wit merkteken tussen de schouderbladen. Hij droeg een zwarte gladde muts. Onder de muts droeg hij een op een theedoek lijkende doek waaruit rondom de ogen gaten waren geknipt. De kleur van de doek was wit/grijs-achtig. De man droeg een lichtblauwe tot vale jeansbroek en mogelijk werkschoenen.

Politie zoekt getuigen
De politie zoekt getuigen van deze straatroof. Heeft u rondom het genoemde tijdstip iets gezien? Vul dan het formulier in of neem contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

(Bron: politie)