Politie zoekt getuigen dodelijk ongeval fietser en hardloper in Enschede

Enschede – Op donderdagochtend 20 oktober om ongeveer 07.30 uur vond aan de Hagmolenbeekweg een aanrijding met dodelijke afloop plaats. Een 56-jarige vrouw uit Haaksbergen kwam hierbij om het leven.

Een man was aan het hardlopen over de Hagmolenbeekweg en de vrouw zou hem op de fiets tegemoet zijn gekomen. De man liep, volgens eigen zeggen, in de berm aan de linkerkant van de weg in de richting van de Rutbeekweg en de vrouw zou met de fiets aan de rechterkant van de weg in de richting van de Oude Haaksbergerdijk hebben gereden. De vrouw zou de man vervolgens met de fiets hebben geraakt waarna beiden ten val kwamen. De vrouw raakte daarbij gewond. De man heeft vervolgens gelijk eerste hulp verleend aan de vrouw. De vrouw werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht alwaar zij aan haar verwondingen overleed.

Politie zoekt getuigen
De politie zoekt getuigen van dit voorval omdat zij nog wat vragen heeft rondom de toedracht van het ongeval. Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie die het onderzoek in deze zaak kan helpen? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M, tel. 0800-7000.