Politie zoekt eigenaren gestolen spullen

Enschede – De politie in Enschede is op zoek naar de eigenaren van gestolen spullen die bij de aanhouding van twee personen zijn aangetroffen. De politie verzoekt de eigenaren met klem om aangifte te doen van diefstal.

Donderdagavond 21 november werd een 31-jarige man uit Enschede aangehouden voor openlijke geweldpleging. Nader onderzoek wees uit dat de man in het bezit was van een fiets die als gestolen geregistreerd stond. Hij was daarnaast in het bezit van goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Een 32-jarige Enschedeër werd vrijdagochtend 22 november aangehouden. Hij had inbrekerswerktuig bij zich en ook hij was in het bezit van verschillende goederen die zeer waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn.

Deze goederen kunnen echter nog niet aan een aangifte worden gekoppeld. Het gaat ondermeer om een boormachine, een slijpmachine, een gitaar, een fotocamera, zilverwerk en sieraden.

De politie hoopt alsnog spoedig de aangifte te mogen ontvangen van de goederen die bij de aangehouden mannen zijn aangetroffen. Gedupeerden kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844.

(bron en foto’s: politie)

Geef een reactie