Politie zoekt blauwe auto na schietincident Enschede

Getuigenoproep schietincident

Enschede – De politie is op zoek naar getuigen van een schietincident bij een tankstation aan de Buurserstraat. Het schietincident vond zondagavond rond 18.30 uur plaats. Een 20-jarige inwoner van Enschede raakte daarbij gewond.

Na de melding gingen meerdere agenten snel ter plaatse. In het tankstation troffen ze de gewonde man aan. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten hebben een gedeelte van het terrein van het tankstation afgezet voor onderzoek. De recherche heeft sporen en camerabeelden veiliggesteld. Daarnaast hebben zich een aantal getuigen gemeld. Zij hebben slachtofferzorg aangeboden gekregen. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding was voor het schietincident.

Donkerblauwe auto
Op dit moment lijkt het er op dat de inzittenden van een donkerblauwe auto betrokken waren bij dit incident. Na het schietincident zijn zij weggereden. De politie zet het onderzoek onverminderd voort en roept getuigen, die zich nog niet hebben gemeld, op contact op te nemen. Het kan ook zijn dat mensen in de omgeving van de Buurserstraat beelden hebben van het incident, de donkerblauwe auto en de inzittenden. Bijvoorbeeld op een dashcam of beveiligingsbeelden. Zij worden ook verzocht zich te melden. Neem contact op via 0900-8844, via meld misdaad anoniem 0800-7000 of via social media.

(foto: 112Twente | News United)