Politie verstuurt SMS-bom in onderzoek naar incident in wijk Dolphia

Enschede – Het onderzoek naar het incident in de wijk Dolphia is nog steeds in volle gang. De politie heeft echter nog steeds een aantal vragen die nog niet zijn beantwoord.

Daarom heeft de politie op woensdag 29 mei een SMS-bom verstuurd naar mensen in de wijk. Dit om mensen op te roepen om contact met de politie op te nemen. Meldingen kunnen ook via meld misdaad anoniem gemeld worden.

Buurtruzie
Wat tot nu toe bekend is, is dat een ruzie tussen kinderen is uitgemond in een fikse buurtruzie waarbij fysiek geweld is gebruikt. Twee personen raakten gewond en meldden zich voor onderzoek bij de huisartsenpost.

Inbraak
In de periode tussen zondagavond 19 mei en maandagochtend 20 mei vond er een inbraak plaats in de woning waar het geweldsincident plaatsvond. De politie onderzoekt of de inbraak mogelijk gelinkt kan worden aan het geweldsincident.

Politie roept getuigen op
Heeft u informatie die mogelijk tot de oplossing van deze zaak kan leiden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!