Persoon overleden na schietpartij Enschede

Enschede – Woensdagavond 17 december heeft er aan de Zonstraat in Enschede bij het winkelcentrum een schietpartij plaatsgevonden. Bij de schietpartij is één persoon overleden. Er is een groot onderzoek gestart.

Rond 21:45 uur is er een persoon neergeschoten bij het winkelcentrum aan de Zonstraat in Enschede. De dader is vervolgens gevlucht. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens de politie is het slachtoffer later overleden aan zijn verwondingen. De politie heeft vervolgens de buurt ruim afgezet. De politie en de technische recherche hebben vervolgens uitgebreid onderzoek gedaan. De ME is opgeroepen om het afgezette gebied te bewaken. De politie droeg tijdens het onderzoek kogelwerende vesten. De politie heeft vannacht reeds enkele getuigen verhoord. Vandaag zal verder worden gegaan met het buurtonderzoek.

Op dit moment is de dader nog voortvluchtig. Iedereen die informatie heeft over de schietpartij of de dader wordt verzocht te bellen met de politie in Enschede op 0900-8844.

(bron en foto’s: 112Twente | www.112Twente.nl)