Overvaller nog spoorloos na overval op Wibra in Enschede, politie onderzoekt gevonden jas

Enschede – Nadat er gisteravond een overval plaatsvond op een filiaal van de Wibra aan De Klomp in Enschede zocht de poltie lange tijd in de omgeving naar de dader.

Er werd na de overval op de Wibra een grote zoekactie opgezet om de overvaller aan te kunnen houden. De politie had tijdens de actie vesten aan. In de wijk Bothoven, Florapark, Ribbelt en Stokhorst was de politie in grote getale aanwezig. Tijdens de actie vloog er ruim een uur een politiehelikopter boven Enschede.

De actie eindigde op de Faberstraat zonder aanhouding van de overvaller. De overvaller is nog spoorloos. De politie was gisteravond op zoek naar een grote stevige man met zwart haar, zwarte trainingsbroek, zwarte jas, zwarte muts en mogelijk rijdend op een oude fiets. De politie verzocht om de man niet zelf aan te spreken maar 112 te bellen.

Gisteravond werd achter het Hortentiaflat in de wijk Stokhorst een zwarte jas gevonden door een voorbijganger. De jas is door de politie meegenomen voor onderzoek.

(foto: News United)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!