Man uit Enschede ernstig gewond bij steekpartij, verdachte meldt zich bij politie

Enschede – Op zondagavond 14 augustus werd in de Paul Krugerstraat in Enschede een man slachtoffer van een steekincident. De politie kon later op de avond hiervoor elders in de stad een verdachte aanhouden.

Rond 18.30 uur kreeg de politie de melding van een steekincident waarbij het slachtoffer door vermoedelijk een mes was neergestoken. Er werden direct meerdere eenheden ingezet om ter plaatse onderzoek te zoek en de plek van het incident af te zetten. Ook werd in de omgeving naar de verdachte gezocht die er inmiddels vandoor was gegaan.

Uit onderzoek bleek dat de verdachte en het slachtoffer elkaar kennen en dat er mogelijk een ruzie aan vooraf was gegaan. Het 44-jarige slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis. De situatie was zorgelijk maar is nu stabiel. De 34-jarige verdachte uit Enschede meldde zich enkele uren later bij de politie. Hij is in belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

De politie is naar aanleiding van dit incident op zoek naar getuigen die daadwerkelijk hebben gezien wat hieraan vooraf is gegaan en die het steekincident hebben gezien. In dat geval vraagt de recherche u contact op te nemen en te bellen naar het telefoonnummer 0900-8844.