Man gewond bij steekincident Lintveldebrink Enschede, politie zoekt getuigen

Enschede – Op de Lintveldebrink in Enschede is zondagavond 18 oktober een 41-jarige inwoner van die stad gewond geraakt nadat hij door een ander was gestoken. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht maar is intussen buiten levensgevaar. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer werd zondagavond 18 oktober rond 22.10 uur gewond op straat aangetroffen na een melding van een ruzie. Volgens omstanders zou er een conflict zijn geweest tussen de zoon van het slachtoffer en een nog onbekende man. Het slachtoffer zou daarbij door de onbekende man zijn gestoken. Na het voorval sloeg de dader op de vlucht in een donkere auto. Wat de aanleiding tot het conflict is geweest is nog onduidelijk en wordt onderzocht.

Getuigen gezocht
De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar via het meldformulier op de website politie.nl of telefonisch op 0900-8844. Heeft u filmpjes gemaakt van het voorval? Ook die kunt u uploaden via het meldformulier. Liever anoniem reageren? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

(bron: politie)