Insluiping speeltuingebouw, getuigen gezocht

Enschede – De politie is op zoek naar twee jongens die woensdag omstreeks 12.00 uur een insluiping pleegden bij een speeltuin aan de Ferdinand Bolstraat in Enschede. De twee jongens wisten te vluchten.

Om 11.45 uur slopen de jongens een bijgebouw van de speeltuin aan de Ferdinand Bolstraat binnen. Toen een medewerker de jongens achter de bar betrapte, vluchtten zij een toilet in. Na enige tijd kwamen de jongens het toilet uit en renden zij weg richting de Haaksbergerstraat. Onbekend is of de jongens iets hebben weggenomen.

Direct na de insluiping werd de politie ingeschakeld. Er werd uitgekeken naar de jongens, maar zij werden niet meer aangetroffen. Ook werd Burgernet ingezet, maar dit leverde geen tips op.

Signalement van de jongens
Beide jongens waren ongeveer 16,17 jaar oud en hebben een licht getinte huidskleur. De één is ongeveer 1.80m. lang en de ander ongeveer 1.65m. lang. Beide jongens droegen donkere kleding en beide droegen een trainingsjack of trui met witte strepen langs de zijkant (vermoedelijk Adidas), voorzien van een capuchon. Toen de jongens wegrenden droegen zij allebei de capuchon over het hoofd. Ook droegen zij een sjaal voor het gezicht. Eén van de twee jongens had een ‘vlassig’ snorretje.

Iets gezien?
Mensen die weten wie deze jongens zijn of de jongens hebben zien wegrennen vanaf de speeltuin richting de Haaksbergerstraat, worden verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Geef een reactie