Grootschalig onderzoek naar aangetroffen lichaam in auto in Enschede

Enschede – Dinsdagmorgen is er een overleden persoon aangetroffen in een auto die geparkeerd staat aan de Deurningerstraat. De politie is inmiddels een grootschalig onderzoek gestart.

De politie kreeg dinsdagmorgen een melding van een onwel persoon in een auto aan de Deurningerstraat. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij een overleden persoon aan. De politie heeft vervolgens de Deurningerstraat nabij de Kottendijk afgesloten. De brandweer heeft schermen geplaatst. Over de identiteit van de overleden persoon is nog niets bekend.

De politie onderzoekt of er mogelijk sprake is van een misdrijf. In een steegje tussen de Lasonderstraat en de Deurningertraat doet de politie uitgebreid onderzoek.

Aan het einde van de middag is er ook een PD-unit ter plaatse gekomen van de politie. Rechercheurs in witte pakken doen aan het einde van de middag onderzoek in de omgeving. Daarnaast is de politie een buurtonderzoek gestart. Ook vliegt de politie met een drone boven het gebied.

Naar verwachting neemt het onderzoek nog geruime tijd in beslag. De Deurningerstraat is voorlopig afgesloten voor het verkeer. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Mensen die vanmorgen iets hebben gezien of gehoord in de omgeving van de Deurningerstraat of beelden hebben, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

(foto: 112Twente)