Gewonde bij steekincident in Hengelo, politieachtervolging naar Enschede

Hengelo – In de nacht van vrijdag 3 op zaterdag 4 maart omstreeks 12 uur ’s nachts vond er een steekincident plaats aan de Horstweg. Een man was door een andere man in het gezicht gestoken.

De aanleiding van het incident is waarschijnlijk een conflict in de relationele sfeer. De man die had gestoken, ging er vandoor in een auto. De politie heeft de achtervolging ingezet en trof de auto aan in de Keppelerdijk in Enschede. De man had de auto echter al verlaten. De politie heeft met de hulp van surveillancehonden de omgeving af gezocht maar de man werd niet meer aangetroffen. De auto werd voor onderzoek afgesleept. Het slachtoffer werd door ambulancepersoneel behandeld en daarna voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Politie zoekt getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Was u rondom het genoemde tijdstip in de buurt van de Horstweg en heeft u iets gezien? Neemt u dan contact op met de politie via het meldformulier of bel 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

(bron: politie)