Gewapende beroving Enschede: politie zoekt getuigen

Enschede – Aan de Industriestraat in Enschede is gisteravond rond 21.00 uur een 45-jarige man uit Duitsland gewond geraakt toen hij onder bedreiging van een wapen werd beroofd van een flink geldbedrag. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien of die camerabeelden van de omgeving hebben.

Rond 21.00 uur zat het slachtoffer in een geparkeerde auto op de Industriestraat in Enschede. Ineens trok een gemaskerde man naast zijn autodeur open. De man eiste geld, spoot het slachtoffer een spray in zijn ogen en bedreigde hem. De dader is er met een flink geldbedrag vandoor gegaan.

Signalement
De politie wil graag meer informatie in deze zaak. De man die er met het geld vandoor is gegaan is ongeveer 1.70-1.75 lang en had zijn gezicht bedekt. Hij sprak Duits. Het is nog onbekend in welke richting hij is weggegaan.

Heeft u informatie of camerabeelden?
De politie komt graag in contact met mensen die gisteravond rond 21.00 uur in de omgeving van de Industriestraat in Enschede was en die iets van dit incident hebben gezien. Als u camerabeelden in de omgeving heeft, kan dit ook helpen bij het onderzoek.

Heb je iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!