Getuigen gezocht: Vrouw in Enschede raakt gewond, automobilist rijdt door

Enschede – Een vrouw van 69 jaar is vrijdagmiddag 13 mei, op haar verjaardag, aangereden door een zwarte Ford Fiesta. De vrouw liep over de Heurne in Enschede. Omstreeks 12.20 uur reed er een zwart Ford Fiesta langs haar en raakte haar met zijn spiegel. Hierdoor kreeg de vrouw letsel aan haar arm.

De auto is daarop met flinke snelheid weggereden en verliet het centrum aan de Oldenzaalsestraat/Hoge Bothofstraat. Verkeer moet op de Heurne stapvoets rijden, het betreft een winkelstraat in het centrum van Enschede.

Getuigen gezocht!
Het is goed mogelijk dat de aanrijding door meerdere mensen die aldaar aan het winkelen waren is gezien. De politie wil heel graag met deze mensen in contact komen om duidelijk te krijgen wat er precies gebeurd is. Dit kan via 0900 8844, via het digitaal tipformulier of aan het bureau.

De agenten hebben een onderzoek ingesteld omdat er een getuige een kenteken had genoteerd. De eigenaresse had de auto met het betreffende kenteken uitgeleend. Een 22-jarige man zou de auto rond genoemde tijdstip bestuurd hebben maar kon zich geen aanrijding herinneren.

De jarige vrouw heeft aangifte gedaan. De bestuurder is uitgenodigd om een nadere verklaring af te leggen.