Getuigen gezocht van twee autobranden in Enschede

Enschede – De politie is op zoek naar mensen die op dinsdag 17 november getuige zijn geweest van twee autobranden op de Gronausevoetpad in Enschede.

Rond 00.05 uur in de nacht van maandag op dinsdag werden twee autobranden gemeld. De politie sluit brandstichting niet uit en doet onderzoek.
Er vindt bij elke autobrand (waarbij mogelijk sprake is van een brandstichting) een technisch onderzoek plaats, eventuele camerabeelden worden bekeken en agenten bevragen buurtbewoners en eventuele getuigen.

Neem bij verdachte situaties direct contact op met de politie door 112 te bellen. Ziet u ’s nachts iemand langdurig in de buurt van een auto die niet van die persoon is? Ziet u mensen lopen met spullen die voor brandstichting gebruikt kunnen worden? Hebt u iemand bij een auto gezien of gestoord terwijl die persoon bij een auto bezig was? Alle informatie die u heeft over een verdachte, een signalement, beschrijving van een auto of fiets, een kenteken en zelfs een rijrichting, zijn enorm bruikbaar.

Mensen die mogelijk eerder iets verdachts hebben gezien en dit nog niet met de politie gedeeld hebben, worden tevens verzocht om te bellen met de politie via tel.nr. 0900-8844.
Wilt u liever anoniem melding doen, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

(bron: politie)
(foto: 112Twente | www.112twente.nl)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!