Gestolen vrachtwagen Hengelo wordt uitgebrand aangetroffen in Enschede, politie zoekt getuigen

Hengelo/Enschede – De politie is op zoek naar een man met een hond. De man was (waarschijnlijk onbewust) getuige van de diefstal van een vrachtwagen bij een bedrijf aan de Industriestraat op vrijdag 5 februari. Ook andere getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

De diefstal vond plaats om 18.45 uur. Twee nog onbekende mannen stalen op dat moment een vrachtwagen bij een bedrijf. De vrachtwagen werd zaterdag 6 februari rond 8.30 uur uitgebrand aangetroffen op de Hofdijk in Enschede

Uit het politieonderzoek blijk dat er man met een hond langs het bedrijf aan de Industriestraat liep op het moment dat de twee mannen met vrachtwagen bezig waren. De man kwam uit de richting van de Binnenhavenweg en liep richting het kanaal. De politie wil graag met hem in contact komen omdat hij mogelijk relevante informatie over de daders heeft.

Getuigenoproep
Ben u de man met de hond of kent u hem? Neem dan contact op met de politie. Ook mensen die rond het tijdstip van de diefstal iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Industriestraat of de volgende ochtend aan de Hofdijk in Enschede worden opgeroepen om zich te melden. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

(bron: politie)