Foto: Sporenonderzoek in Enschede na vondst dode vrouw in Almelo

Enschede – In het onderzoek naar het aantreffen van de dode vrouw in een huis aan de De Ruyterstraat in Almelo doet de politie op dit moment nader onderzoek in Enschede.

Rechercheurs zoeken in de omgeving van de Berghuizenbrink. In die omgeving werd kort na de eerste melding vorige week zondag ook de 29-jarige verdachte aangehouden. Daar is ook een auto veiliggesteld voor onderzoek. De politie zoekt naar sporen die in verband staan met het misdrijf aan de De Ruyterstraat.

In de omgeving van de woning in Almelo deed de politie ook al een soortgelijk sporenonderzoek. Wat er tijdens het sporenonderzoek is aangetroffen en waar de politie precies naar zoekt kan vanwege onderzoeksbelang niet nader worden toegelicht.

Getuigen Almelo
Daarnaast roept de politie nog steeds getuigen op zich te melden. Het gaat dan vooral om getuigen die de bewoners van het pand, waar de dode vrouw werd aangetroffen, of de vrouw zelf die zondag 9 oktober nog hebben gezien. De politie wil graag weten wie een van hen of hen samen die middag en/of die avond van zondag 09 oktober nog gezien heeft in de omgeving van de De Ruyterstraat in Almelo en de parken in de omgeving deze straat. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website.

(Bron: politie)
(Foto: 112Twente | News United)