Fietser zwaargewond na val van fiets in Enschede, politie zoekt jongeman

Enschede – De politie is op zoek naar een jongeman die tijdens Koningsnacht betrokken was bij een ongeval tussen twee fietsers in Enschede.

In de nacht van 26 op 27 april fietste het slachtoffer tussen 02.30 uur en 03.00 uur bij het Koningsplein, ter hoogte van het zebrapad bij het casino, toen een jongeman op een witte bezorgfiets naast hem kwam fietsen. Door nog onbekende oorzaak kwam het slachtoffer ten val. De 30-jarige man uit Enschede viel met zijn hoofd op de grond. Door de klap raakte hij buiten bewustzijn en liep onder meer scheurtjes in zijn schedel en meerdere breuken in zijn gezicht op. Toen het slachtoffer op de grond lag, bleef de jongeman nog even bij hem staan en daarna is hij weggefietst.

De politie komt graag in contact met de jongeman die bij het ongeval betrokken was. Hij droeg een donkere jas en een donker petje. Hij fietste op een witte, elektrische bezorgfiets met een zwarte bak achterop. Er stond geen reclame op de fiets. Hij had een slank postuur en vermoedelijk tussen de 1.85 en 1.90 meter lang. Hij was met een andere jongeman die donkere kleding aanhad.

Heeft u informatie Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2023184341.