Dode man in bakkerij Enschede aangetroffen

Enschede – Op woensdag 13 januari 2016 omstreeks 16.00 uur kwam er bij de meldkamer van politie een melding binnen over het aantreffen van een dode man in een bakkerij aan de Perikweg in Enschede. De gealarmeerde politieagenten en ambulancepersoneel hebben hulp geboden, maar de man bleek al overleden. Ter plaatse werden sporen aangetroffen waarna een natuurlijke doodsoorzaak werd uitgesloten.

Omdat de politie uitgaat van een misdrijf is het Team Grootschalige Opsporing opgestart. Dit team onderzoek de identiteit van het slachtoffer en de wijze waarop hij om het leven is gekomen. De bakkerij en de naastgelegen woning aan de Perikweg worden onderzocht. Tevens vindt er een buurtonderzoek plaats. De identiteit van het slachtoffer moet nog officieel worden vastgesteld.

Leden van de Mobiele Eenheid hebben vandaag in de omgeving naar sporen gezocht. Was u getuige of denkt u informatie te hebben die voor het onderzoek van belang kan zijn en heeft u nog niet met de politie gesproken? Meld u dan bij het Team Grootschalige Opsporing via 0900-8844. Tevens is het mogelijk contact op te nemen met het Team Nationale Criminele Inlichtingen 079-345 8 999.

(bron: Politie)
(Foto: 112Twente)