Bloedspoor van honderden meters na steekincident in Enschede

Enschede – Een man is vannacht gewond geraakt bij een steekincident in Enschede. Over honderden meters ligt er in de Enschedese wijk Hogeland een bloedspoor.

De politie kreeg omstreeks 01:50 uur een melding van een steekincident. Ter plaatse aangekomen troffen agenten een gewonde man aan in de Van Diemenstraat. Het slachtoffer bleek mogelijk al gestoken te zijn op de Heutinkstraat in het buitengebied. De man heeft na het incident op de Heutinkstraat, in de richting van de Zuid Esmarkerrondweg, hulp gezocht in de wijk Hogeland. Het slachtoffer belde bij meerdere woningen aan in de Van Diemenstraat in een poging om hulp te krijgen. Na een aantal pogingen gaven buurtbewoners gehoor en boden direct eerste hulp.

De man is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij bleek een slagaderlijke bloeding te hebben.

De politie verricht op dit moment op twee locaties (sporen)onderzoek. Een deel van de Heutinkstraat en de Van Diemenstraat/Spartastraat zijn afgezet. Op straat is een bloedspoor van honderden meters waar te nemen. Bij enkele woningen ligt een plas bloed voor de deur.

Getuigen en camerabeelden
De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en de dader(s). Bent u hiervan getuige geweest, weet u meer of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.Wilt u anoniem een melding doen, belt u dan 0800-7000.

(foto: 112Twente | News United)