25-jarige man zonder rijbewijs veroorzaakt aanrijdingen in Enschede

Enschede – De politie heeft zaterdagochtend 15 november op de Hoge Bothofweg een 25-jarige man uit Enschede aangehouden. Hij was tot twee keer toe betrokken bij een aanrijding, had gedronken en was niet in het bezit van een rijbewijs.

De politie kreeg omstreeks 07.00 uur een melding dat er een auto uit de bocht was gevlogen en een muurtje van een woning had vernield. De man probeerde er met de auto vandoor te gaan.
Bij de komst van de agenten zat de Enschedeër achter het stuur, maar hij ontkende te hebben gereden. Hij bleek gedronken te hebben en werd aangehouden. Op het moment dat hij in de politieauto zou stappen, nam hij de benen. Na een korte achtervolging kon hij worden opgepakt en werd hij naar het politiebureau overgebracht.

Op het politiebureau bleek, dat de man geen rijbewijs had en dat de auto niet verzekerd was. Ook kon er verband worden gelegd met een aanrijding die op de Blekerstraat was geweest. Hier had een automobilist een boompje omver gereden en had een getuige het kenteken opgenomen.

(bron: politie)