Vrouw komt ten val bij poging beroving in Enschede; politie zoekt getuigen

Enschede – Op zaterdag 19 januari omstreeks 21:00 uur fietste een 43-jarige vrouw op de Lonnekerspoorlaan in de richting van de Roomweg. Net voor de ingang van Prismare zag de vrouw een groepje van ongeveer 6 jongeren bij een scooter staan.

Toen de vrouw de groep net voorbij was gefietst hoorde ze dat de scooter gestart werd. Het volgende moment voelde ze dat er met kracht aan haar tas getrokken werd. Ondanks dat het de personen op de scooter niet lukte om de tas van de vrouw af te pakken, werd ze wel meegetrokken door de scooter en kwam uiteindelijk lelijk ten val. Hierdoor liep ze wat schaafwonden en kneuzingen op en raakte haar fiets beschadigd.

De vrouw zag de scooter nog net linksaf de Roomweg inrijden. Helaas heeft ze, omdat alles zo snel gebeurde, weinig kunnen zien van de scooter of de personen op de scooter. Het enige dat ze zich nog kan herinneren is dat de scooter vrij klein leek.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en de dader(s). Bent u hiervan getuige geweest of weet u meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u anoniem een melding doen, belt u dan 0800-7000.

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!