Update: Man in Enschede meerdere keren gestoken met mes

Enschede – Een gewonde 44-jarige man uit Enschede meldt zich op donderdag 3 november omstreeks 21.15 uur in het politiebureau aan de Hermandad in Enschede. Hij had met iemand een conflict gehad en hierdoor steekwonden opgelopen.

De politiemedewerkers verleenden eerste hulp en lieten een ambulance komen om hem over te brengen naar het ziekenhuis.
Tegelijkertijd zochten andere politieagenten naar de verdachte man die het letsel had toegebracht. Het slachtoffer zou gewond zijn geraakt in de omgeving van het Willem Wilminkplein. agenten zochten in de omgeving en spraken aan de Noorderhagen een man aan die aangaf dat hij zojuist betrokken was geweest bij een onenigheid op het Willem Wilminkplein. De man, 26 jaar uit Enschede, is daarop aangehouden voor poging doodslag cq zware mishandeling. Hij is opgesloten voor nader onderzoek.

De politie heeft inmiddels met omstanders gesproken die de mishandeling hebben gezien. De politie wil heel graag in contact komen met getuigen die zich nog niet gemeld hebben bij de politie. Dat kan op 0900 8844 of via het digitaal meldformulier.

(Bron: politie)
(foto: 112Twente | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!