Slachtoffer geweldsmisdrijf Volkspark geïdentificeerd

Enschede – De man, die donderdagmorgenvroeg 23 juli 2015 dood werd aangetroffen in het Volkspark, betreft de afgebeelde 41-jarige Ismail KALAITZI, zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Het slachtoffer verbleef de afgelopen maanden op verschillende adressen in Enschede. Familieleden in Duitsland zijn van het overlijden op de hoogte gesteld.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die – voor zover dat nog niet het geval is geweest- de afgelopen maanden contact met hem hebben gehad en / of iets over zijn leefpatroon en contacten kunnen vertellen. In zijn omgeving werd het slachtoffer aangesproken met “Isi” (= fonetisch). Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven via 0800-7000.

Afgelopen vrijdagmiddag is het Volkspark weer vrijgegeven voor het publiek. De daaraan voorafgaande twee dagen is daar een uitgebreid forensisch sporenonderzoek verricht. Ook is er sectie op het lichaam verricht. Daaruit blijkt dat hij met geweld om het leven gebracht is. Nader details uit de sectie worden niet bekend gemaakt.

Tot nu toe zijn enkele tientallen getuigen / buurtbewoners rond het park gehoord. Uit het onderzoek tot nu toe is gebleken dat Ismail regelmatig in het Volkspark verbleef.
Aan het onderzoek werken enkele tientallen politiemensen.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!